3dots.ro

Dragoș Bucur, luare de poziție: «În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați…»

Dragoș Bucur, luare de poziție: «În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați…»

Dragoș Bucur a ținut să șocheze audiența rețelelor de socializare printr-o declarație făcută la un ceas de maximă audiență.

Cumva preluând stindardul lui Bogdan Stanoevici, al celor reticenți sau chiar negaționiști ai efectelor și pericolelor provocate de pandemie, actorul Dragoș Bucur a simțit nevoia să-și exprime public punctul său de vedere.

”În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port masca”, a scris Dragoș Bucur pe pagina sa de Facebook.

Evident, declarația sa a declanșat un val de comentarii, pro și contra, susținători sau detractori folosind tot arsenalul lexical și rațional din dotarea ”cancel culture” pentru a-și pune la pământ adversarii și implicit pe autorul postării.

Prezentatorul de la Visuri la cheie a avut COVID 19 in septembrie 2020. De asemenea, mai e de precizat că Dragoș Bucur se numără printre persoanele aflate în grupul de risc în fața COVID-19, el suferind, de mai bine de 19 ani, de diabet.

Nu este prima frondă antisistem de care dă dovadă Dragoș Bucur, care, alături de soția sa, Dana Nălbaru, a anunțat în 2018 că și-au retras fiica din sistemul de învățământ tradițional preferând home-schooling.

”Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat.

Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”, declara Dragoș Bucur.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs