Omul de afaceri Dragoş Săvulescu a fost reţinut în Grecia, dat de gol de iubita sa

Autor:

Data:

Omul de afaceri Dragoş Săvulescu, condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare, a fost reţinut în Grecia, anunţă IGPR.

"În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, Dragoş Săvulescu a fost reţinut, de autorităţile elene, noaptea trecută, în Grecia (Mykonos).

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanţei, pentru confirmarea mandatului european de arestare", a anunţat Poliţia Română.

Săvulescu străia în Italia, iar pe numele său exista un mandat internațional de arestare emis de România în cazul în care părăsea ţara. 

Săvulescu se afla cu iubita sa, fotomodelul de naționalitate albaneză, Angela Martini, în Mykonos.

Tânăra a fost cea care a dezvăluit fapul că se află în Grecia, după ce a postat pe contul public de Instagram, la story, imagini cu afaceristul.

Angela Martini nu a specificat unde se află, însă o prietenă din grup, fotomodelul Marica Pellegrinelli, a titrat Mykonos. 

Imaginile au fost postate în urmă cu câteva zile, iar cele mai recente în urmă cu doar o zi.

Dragoş Săvulescu a fost condamnat într-un dosar legat de retrocedări ilegale de terenuri din Constanţa şi Mamaia.

El a fugit în Italia înainte de condamnare. Fostul finanțator al clubului Dinamo a făcut contestație, dar în martie anul acesta instanța a decis că Săvulescu rămâne cu respectiva condamnare, decizia fiind definitivă.

El s-a stabilit în Italia, iar Curtea de Apel de la Napoli a respins executarea mandatului european de arestare. Ulterior, instanţa italiană a dispus suspendarea executării pedepsei.
 

Leave a Comment