Drogul violului, extrem de periculos, dă dependență de la a treia utilizare! Psiholog: ”Este posibil să asistăm la drame uriaşe”

Drogul violului, extrem de periculos, dă dependență de la a treia utilizare! Psiholog: ”Este posibil să asistăm la drame uriaşe”

Psihologul Eduard Bondoc, specialist în medicină la Clinica de Psihiatrie din Craiova, avertizează că cel mai periculos drog este cel cunoscut ca „drogul violului”, care este insipid, inodor și incolor. El recomandă fetelor ca la petreceri să își păstreze băuturile sub supraveghere.

”Cel mai periculos este drogul violului. se numeşte rohipnol, este incolor, inodor, insipid, nu se simte în nicio băutură şi sfătuiesc toate domnişoarele care se duc la petrecere, să nu îşi lase nesupravegheată paharele, dozele de suc, pentru că e posibil să se strecoare un medicament din ăsta acolo şi dă amnezia momentului, nu mai ştie ce s-a întâmplat în noaptea aia şi este posibil să asistăm la drame uriaşe”, a afirmat psihologul Eduard Bondoc, la Medika TV.

Specialistul mai atrage atenția că această substanță interzisă ar fi ușor de accesat și că versiunile recente ale drogului pot cauza dependență de la a treia utilizare.

”Este foarte uşor de procurat, există piaţă pentru aceste droguri şi dealeri din ce în ce mai versaţi”, a mai spus psihologul.ului

Drogurile ce au venit cel mai recent, dau dependenţă cam la a treia utilizare. Deci iei o dată că eşti curios, a doua oară că poate nu ai înţeles, a treia oară devii dependent. Atât de mult s-a lucrat la această chimie, încât de la a treia doză dependenţa s-a instalat”, a explicat Eduard Bondoc.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories