Prinși de drona, «la muncă», cu căruța, pe şantierul Drumului Expres Craiova-Piteşti - video

12 Oct 2020 | scris de Anita Raicu

 Cel mai probabil cel care a înregistrat imaginile și-a dorit să filmeze cu ajutorul dronei stadiul lucrărilor pe șantierul Drumului Expres Craiova-Piteşti, dar a reușit să surprindă mai mulţi cetăţeni de etnie romă aflați ”la muncă“ pe șantier, însuşindu-şi materiale, pe care le încarcau într-o căruţă.

Prinși de drona, «la muncă», cu căruța, pe şantierul Drumului Expres Craiova-Piteşti - video

Drona a surprins la un moment dat al filmării o căruţă din care coboară mai multe persoane, bărbaţi, femei şi copii, care încarcă în căruţă diverse materiale sustrase de pe șantier. 

O fată îşi dă seama că sunt filmaţi cu drona şi dă alerta printre ceilalți. O femeie îşi acoperă faţa, nu înainte de a arăta semne obscene. Căruţa se pune ulterior rapid în mişcare, pornind către satul din apropiere, pierzându-se, la scurt timp în stufăriş.

Poliţiştii au reacţionat şi s-au sesizat din oficiu pentru identificarea făptaşilor.

”La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt nu există nicio plangere privind sustragerea unor bunuri din zona în care se efectuează lucrari de construcţie a Drumului Expres Piteşti-Craiova, în apropierea localităţii Barza.

În urma unor imagini apărute în mediul online, poliţiştii Postului de Poliţie Barza s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru identificarea celor care au săvârşit fapta, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.


CLICK - Follow us on Google News