3dots.ro

Fiul lui Dumitru Buzatu, declarații despre amanta tatălui: „O fată modestă, îi era secretară. Un copil…mai degrabă era așa, adoptată, să zic”

Fiul lui Dumitru Buzatu, declarații despre amanta tatălui: „O fată modestă, îi era secretară. Un copil…mai degrabă era așa, adoptată, să zic”

Tudor Buzatu, fiul politicianului Dumitru Buzatu, ”baronul local” din Vaslui, prins în flagrant luând mită, a vorbit despre scandalul în care este implicat tatăl său.

Întrebat, la România TV, despre influența pe care presupusa amantă lui Dumitru Buzatu, cea despre care media a relatat că a leșinat în momentul realizării flagrantului, o exercită asupra vieții baronului din Vaslui și despre prezența ei în Consiliul Județean, Tudor Buzatu a dat următorul răspuns:

”Nu știu la cine vă referiți. De la Consiliul Județean? Secretara? Da, da, este o fată modestă care îi era secretară, lucra și la noi. Un copil… nu știu, iubita lui? Nu, Nu! Mai degrabă, era așa adoptată să zic”.

Fiul lui Dumitru Buzatu a spus că în ultimele zile a vorbit la telefon cu tatăl său care i-a cerut să nu îl viziteze pentru că se odihnește.

”Se odihnește! Mi-a spus să nu îl vizitez că se odihnește, are multe lucruri de făcut, lăsăm totul să vedem ce o să se întâmple. Avem încredere în justiția din România”, a spus Tudor Buzatu.

De asemenea, el a declarat că nu știe ce fel de relație avea tatăl său cu Emil Savin, proprietarul companiei Farmazon, care a colaborat cu procurorii DNA pentru realizarea flagrantului.

”Nu știu mare lucru nici despre relația tatălui meu domnul Savin. Nu știu de ce s-ar fi certat. Sunt prieteni de vreo 20-30 de ani. A venit un echipaj de la DNA la mine la ușă unde tatăl meu are domiciliul, dar nu mai locuiește de mai mult de 10 ani aici. Părinții mei sunt despărțiți și locuiesc în altă parte.

Deși știau că nu mai stă aici, nu l-au găsit și m-a sunat mama care era în vizită că îl caută pe tata de la DNA. I-am întrebat dacă îi pot ajuta și au zis ca nu. Ok, nu! apoi au fost și la el acasă, unde locuiește el, unde are și acte. M-am dus acolo, erau domnii respectivi și mi-au zis că nu îmi pot da detalii și cam atât restul am aflat de la TV”, a declarat Tudor Buzatu la România TV.

 

 

Tudor Buzatu, fiul preşedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs