3dots.ro

David Popovici, despre viitorul său: ”Cred că vă sunt dator cu un răspuns”

David Popovici, despre viitorul său: ”Cred că vă sunt dator cu un răspuns”

Într-o perioadă în care s-a discutat intens despre planurile sale de viitor, David Popovici anunță dorința sa de a se implica mai mult în cauze sociale, pe lângă sport, studii și timpul petrecut alături de familie.

”Consider că în ultimele săptămâni nu am fost foarte clar cu privire la planurile mele de viitor și cred că vă sunt dator cu un răspuns.

Îmi voi împărți energia între cele de suflet (familie, prieteni), studii și sport. Toate trei sunt foarte importante pentru mine, ca să pot crește ca om și să simt că fac ceea ce îmi place, ceea ce mă pasionează, dar și ceea ce trebuie”, a transmis David Popovici, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Campionul mondial și european la înot a precizat că vrea să se implice ”mai mult în cauze sociale în perioada următoare”.

”Îmi doresc foarte mult să avem succes ca țară și ca oameni, vreau să văd cât mai mulți români fericiți și sănătoși. Simt nevoia să mă implic mai mult, trebuie să ajutăm România cu povești de succes, dar și cu speranța că fiecare poate reuși și poate trece cu bine peste orice. Să ne sprijinim unii pe alții, e important. Ținem aproape”, a mai transmis David Popovici.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs