3dots.ro

Eforie Nord. Bătaie între turiști și salvamari. Turiștii, deranjați că nu li s-a permis să intre în marea agitată – video

Eforie Nord. Bătaie între turiști și salvamari. Turiștii, deranjați că nu li s-a permis să intre în marea agitată – video

Un scandal a avut loc marți, 15 august, pe plaja din stațiunea Eforie Nord, unde mai mulți turiști s-au încăierat cu salvamarii.

Deranjați de faptul că nu li s-a permis să intre în apă, marea fiind extrem de agitată și era risc de înec, mai mulți turiști s-au încăierat cu salvamarii pe plaja de la Eforie Nord

Pentru că era sărbătoare, oamenii n-au stat prea mult pe gânduri să-și care pumni si picioare. Scandalul a început după ce un turist a aruncat cu o piatră într-un salvamar care se afla pe skijet.

Ulterior, la încăierare au mai luat parte și alți turiști de pe plajă, dar și colegi ai salvamarului. Autoritățile cercetează incidentul.

Patru persoane și-au găsit sfârșitul luni, în stațiunea Mamaia, în timp ce încercau să salveze de la înec câțiva copii care aveau colaci de înot, dar care au fost surprinși de curenții puternici și duși în largul mării.

Conform șefului salvamarilor din stațiunea Mamaia, Gabriel Culea, unii părinți au fost ”neglijenți”, iar două copile s-au aventurat în apă deși pe plajă era arborat steagul galben, adică scăldatul era recomandat doar înotătorilor cu experiență.

Autoritățile fac apel la turiști să asculte de sfaturile acordate de salvamari.

”Vă îndemnăm să vă informați cu privire la condițiile de înot, să alegeți zonele desemnate pentru scăldat și să ascultați mereu sfaturile salvamarilor. Siguranța voastră și a celor dragi trebuie să fie mereu pe primul loc”, a transmis ISU.

@noaptedenoapte Aventuri la Eforie #salvamari #bataie #cocalarii #mareaneagra #eforienord ♬ sunet original – Noapte de Noapte

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs