3dots.ro

Elena Lasconi, prima reacție la acuzațiile fiicei: ”Va ramane fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă”

Elena Lasconi, prima reacție la acuzațiile fiicei: ”Va ramane fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă”

Elena Lasconi a comunicat colegilor săi de partid, pe un grup intern online al USR, propria viziune despre cum ar putea fi atenuate urmările scandalul în care a fost implicată alături de fiica sa, Oana.

Elena Lasconi spune că nu s-a așteptat la o asemenea reacție din partea fiicei sale și că acest incident a dărâmat-o, dar că urmează să o viziteze în această săptămână pe Oana, despre care afirmă că este supusă unui linșaj mediatic, și că va avea un dialog care să va rezolva situația.

De asemenea, Lasconi afirmă că a primit mai multe oferte din partea mai multor partide, care și-ar fi dorit înscrierea sa pe listele prezentate la alegeri, oferte pe care spune că le-a declinat.

”Aceste trei zile au fost cele mai grele si dureroase din viata mea. M-am asteptat la orice mai putin la faza cu Oana. Pur si simplu m-a doborat. Cel mai greu e sa fiu spectator la linsajul de care are ea parte zilele acestea si cine stie cate de acum inainte si la cat sufera intreaga mea familie.

Inainte de functii, care vin si pleaca, fiica mea este si va ramane fiica mea cat o sa traiesc. O iubesc indiferent ce o sa spuna sau o sa faca. Asa ca, ma pregatesc sa plec la Paris sa o ascult, sa avem un dialog, sa o strang in brate. Ce se intampla acum nu e o PROBLEMA atata timp cat exista iubire. Lucrurile astea le rezolv eu cu ea si stiu ca o sa fie bine. Saptamana asta o sa ma ocup doar de asta.

Folosesc aceasta cale de comunicare in primul rand pentru a va cere iertare voua, colegilor care s-au simtit dezamagiti de declaratiile mele din ultimele interviuri si imi doresc din toata inima sa intelegeti ca a rani pe cineva prin cuvintele folosite este ceva ce nu incape niciodata in sufletul meu iar daca asta s-a intamplat va rog in consecinta sa ma iertati!

In egala masura vreau sa le multumesc celor care n-au incetat sa creada in mine si care mi-au trimis mesaje de sustinere intelegand apasarea perioadei pe care o traversez!

In cele mai negre momente mesajele sau postarile pe care le-am citit au contat enorm. M-au facut sa inteleg cat de puternica si totusi fragila este fiinta umana. Vreau sa va mai asigur ca sunt pe deplin constienta de toata munca voastra depusa de-a lungul timpului pentru acest partid. Nu a fost in van si aportul fiecaruia a ajutat sa intareasca un crez comun, o speranta. Imi pare rau daca exista colegi care au simtit ca declaratiile mele au sabotat intr-un fel acest efort.

Stiu ca acum sunt multe intrebari fara raspuns, unele cu sclipici si can-can, altele cu consistenta. Va veni si timpul lor.

Analizati cu precautie tot ce vedeti si auziti saptamana asta in spatiul public. Eu nu mint si nu am intrat in politica ca sa ma fandosesc.

Tot in aceste zile am primit oferte: ‘cap de lista’ te miri pe unde de la aproape toate partidele (de unele nici nu auzisem).

In acesti trei ani in care ne-am cunoscut, ne-am ajutat, nu mi-am pierdut entuziasmul pentru ca SUNT TARE MANDRA sa fac parte din aceasta echipa. Sunteti faini, sunteti vii si foarte important vreti sa faceti treaba.

Am convingerea ca o sa fie bine. Orice se poate gestiona daca suntem uniti. Chiar si problemele personale. Asa ca, mergem inainte!

Cred ca la fel de important este sa tragem aer in piept inainte de a lua pozitie pentru sau impotriva cuiva/ceva pentru ca lucrurile sunt de cele mai multe ori altfel de cum par. E important sa avem incredere unii in altii. Eu am. Chiar si in aceste momente in care simt ca nu mi se mai ia ‘bolovanul de pe piept’.

Acestea fiind zise, nu lasati garda jos ca nu aveti de ce. Urmeaza un an greu si sunt sigura ca o sa fie bine. Am tinut sa va transmit acest mesaj pentru ca minciunile si intoxicarile inca nu s-au oprit. Mai urmeaza. E doar inceputul. Dar, o sa facem lumina. Cu cat e lupta e mai grea cu atat invatam mai mult si devenim mai puternici. Am invatat pe pielea mea. Si inca ceva, imbratisati subestimarea!

V-am spus, cred, de fiecare data cand ne-am vazut. Nu conteaza ce trambiteaza unii si altii despre procentele pe care le avem, sondaje etc. daca muncim cu entuziasm pentru crezul nostru. E o binecuvantare ca suntem diferiti, dar cu totii avem aceeasi Romanie in inima.

Va multumesc! Incredere! Elena Lasconi”, a transmis primarul din Campulung, conform aktual24.ro.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs