3dots.ro

Incident la un liceu din Bucureşti: O fereastră a căzut peste un elev chiar în timpul orei!

Incident la un liceu din Bucureşti: O fereastră a căzut peste un elev chiar în timpul orei!

Un elev de la liceul Nicolae Tonitza din București a fost rănit după ce o fereastră a căzut peste el chiar în timpul orei de matematică.

Au fost anunțați părinții și elevul a fost însoțit de către cadrul didactic prezent în clasă în momentul producerii incidentului la cabinetul medical pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Adolescentul s-a ales cu câteva zgârieturi la mâna dreapta, atât la degete cât și la umăr. Reprezentanții cabinetului medical i-au recomandat adolescentului rănit să meargă la spital, pentru verificări de specialitate.

De remarcat este faptul că incidentul s-a produs în condițiile în care ferestrele fuseseră montate de curând.

După cum reiese dintr-un proces verbal de recepție a lucrărilor, încheiat în urmă cu două luni, ferestrele au fost verificate după montare.

Reprezentanții companiei care a instalat ferestrele spun că au procedat la: verificarea sistemelor de închidere a ferestrelor, pulverizarea balamalelor,schimbarea cremoanelor și a balamalelor, protecția sistemlui de închidere.

Conducerea unității de învățământ a solicitat sprijinul Primăriei Sectorului 1, precum și a firmei care în trecut a executat lucrări de întreținere ale ferestrelor termopan.

Se vor realiza acțiuni de verificare a tuturor ferestrelor unității de învățământ, astfel încât elevii să se întoarcă luni în spații sigure.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs