Dezamăgit de învăţătoare după ce i-a oferit un mărţişor, un băiețel nu mai vrea să meargă la şcoală

03 Mar 2021 | scris de Monica Pavelescu

Un băiețel, elev de clasa a III-a dintr-o şcoală din comuna argeşeană Slobozia, nu mai vrea să meargă la şcoală, motivând că învăţătoarea l-a dezamăgit și l-a făcut de râs în fața clasei după ce i-a oferit mărţişorul pe care chiar el îl confecționase, spunându-i că este urât.

Dezamăgit de învăţătoare după ce i-a oferit un mărţişor, un băiețel nu mai vrea să meargă la şcoală

Evident că întâmplarea a avut loc de Mărțișor, luni 1 martie.

Elevul a mers la şcoală cu o ciocolată şi un mărţişor confecţionat de el şi i l-a oferit învăţătoarei, numai că aceasta l-a umilit în faţa colegilor, spunându-i că mărţişorul este urât şi că nu a fost în stare să cumpere unul de calitate.

Băieţelul a ajuns acasă plângând după ore şi le-a spus părinţilor că învăţătoarea l-a jignit.

Părinţii băiatului, care este diagnosticat ca fiind hiperactiv, au făcut sesizare şi la Inspectoratul Şcolar Argeş şi precizează că au venituri foarte mici ca să îşi poată permite să cumpere mărţişoare.

În plus, băieţelul are o afecţiune oftalmologică, având nevoie de intervenţii chirurgicale la ambii ochi.

Rudele copilului spun că acesta este extrem de afectat de incident şi că nu mai vrea să meargă la şcoală de frica învăţătoarei.

La rândul său, învăţătoarea a declarat că nu l-ar fi jignit pe băieţel şi că i-ar fi spus doar că nu trebuia să cheltuiască banii pe mărţişor şi ciocolată.

Superiorii învăţătoarei de la şcoala din Slobozia precizează că au analizat cazul şi că nu se impune ca aceasta să fie cercetată disciplinar.

Tatăl băieţelului a cerut conducerii şcolii din Slobozia să îi permită să stea pe holul şcolii în timpul orelor, pentru a preveni alte incidente. Solicitarea sa a fost aprobată.


CLICK - Follow us on Google News