3dots.ro

Trei eleve de la o școală prestigioasă din București au ajuns la spital după ce au consumat droguri în timpul orelor

Trei eleve de la o școală prestigioasă din București au ajuns la spital după ce au consumat droguri în timpul orelor

Trei eleve de clasa a VIII-a ale unei prestigioase unități de învățământ au fost luate cu ambulanța după ce li s-a făcut rău după ar fi fumat substanțe interzise.

Totul s-a întâmplat chiar în cadrul școlii unde cele trei fete învață. Surse din cadrul anchetei, citate de Antena 3, afirmă că ar fi vorba despre Școala Centrală din Capitală. 

Elevele ar fi consumat droguri, însă imediat după aceea li s-a făcut rău.

Ele au fost descoperite de colegi, care au alertat profesorii în legătură cu acest incident erau în ora de sport în momentul în care au ieșit în curtea școlii.

Inițial, ei au remarcat doar una dintre fete, care a căzut efectiv la pământ lângă un copac. În acel moment au venit profesorii din cancelarie și profesorul de sport care se afla în curtea liceului.

Reprezentanții școlii au sunat la 112 iar o ambulanță a ajuns imediat la fața locului.

Se pare că ar fi fumat dintr-o țigară cu substanțe interzise.

Medicii le-au acordat primul ajutor și le-au transportat pe cele trei fete fete la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală unde primesc îngrijiri medicale.

Din fericire, starea lor este ușor alterată, dar stabilă. Cele trei eleve au rămas internate în secția de Toxicologie a Spitalului ”Grigore Alexandrescu”.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Combatere a Crimei Organizate București.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU