Deputata Evira Șarapatin a fugit de la locul accidentului produs pe o trecere de pietoni

12 Iun 2020 | scris de Anita Raicu

Autovehiculul condus de către Elvira Şarapatin, deputat PSD de Gorj, a accidentat un bărbat care se afla pe trecerea de pietoni.

Deputata Evira Șarapatin a fugit de la locul accidentului produs pe o trecere de pietoni

Accidentul s-a produs astăzi, în Târgu Jiu, pe bulevardul Constantin Brâncuşi. Victima are 50 de ani şi este din localitatea Novaci. 

Poliţia i-a întocmit un dosar penal.

”La data de 12 iunie, poliţişti din cadrul Politiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat, de 50 de ani, din oraşul Novaci, cu privire la faptul că a fost victima unui eveniment rutier produs pe raza municipiului Târgu Jiu, iar autoturismul implicat în eveniment nu a oprit la faţa locului.

Din cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, a reieşit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat şi semnalizat corespunzător, ar fi fost acroşat de un autoturism, care nu  i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei.

La scurt timp, conducătoarea autoturismului, o femeie, de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a revenit la locul producerii evenimentului rutier.

Pietonul şi conducătoarea auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a pietonului, acesta  fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie“, a declarat Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Elvira Şarapatin a devenit cunoscută după o serie de replici acide adresate parlamentarilor din opoziție:  ”Da' nu vă e ruşine? Ia mai duceţi-vă dracului!”, dar și pentru faptul că a declarat că aleşii merită pensii speciale. 


CLICK - Follow us on Google News