3dots.ro

După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade, un experiment făcut de un polițist cu etilotestul – video

După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade, un experiment făcut de un polițist cu etilotestul – video

Din articol:

Fostul polițist Viorel Teacă susține că totul ține de greutatea fiecăruia, de organismul fiecăruia, de vârstă. Internauții au putut afla în cât timp pot urca la volan după ce au consumat alcool.

Viorel Teacă, un fost polițist din Sibiu, cu o experiență de peste trei decenii în sistem, extrem de popular pe rețelele de socializare, a realizat un experiment inedit încercând să afle în cât timp rezultatul măsurării alcoolemiei cu un dispozitiv etilotest i-ar permit să se suie la volan, după ce a consumat 50 de mililitri de țuică, de 40 de grade.

Experimentul propriu-zis: un pahar de țuică înainte de masă

Viorel Teacă s-a așezat la masă și a comandat pe lângă paharul de băutura și mâncare.

După ce a băut țuica, fostul polițist a început să mănânce ciorbă. La scurt timp și-a verificat alcoolemia cu ajutorul unui etilotest folosit și de polițiștii de la Rutieră.

”Totul ține de greutatea fiecăruia, de organismul fiecăruia, de vârstă și așa mai departe. Eu am 1,82 metri și 95 de kilograme”, a spus Viorel Teacă

Prima suflare în alcooltest a arătat valoarea de 0,32. A continuat apoi să mănânce, să vorbească la telefon, lăsând să treacă timpul.

După 40 de minute, Viorel Teacă mai suflă o dată în etilotest. Rezultatul a fost incredibil: valoarea era zero.

”La 40 de minute după ce am băut țuică, 50 de mililitri, pot să mă urc la volan”, a concluzionat Viorel Teacă, fost polițist cu o experiență vastă în Poliția Română.

Și-a dat demisia din Poliția Română anul trecut

Viorel Teacă, unul dintre cei mai populari polițiști de pe internet renunțat la cariera în uniformă în vara anului 2023.

”Am decis după 27 de ani, să-mi dau demisia din Poliția Română, să renunț la pensie și să-mi fac familia fericită toată viața mea. Vreau să fiu fericit oameni buni și să trăiesc în prezent”, a scris Viorel Teacă pe Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs