Familia Măgureanu, reacție la declarațiile fostei soții a lui Marian Măgureanu: «Suferința se strigă în tăcere»

Avocatul familiei Măgureanu, Luiza Neagu, a confirmat decesul lui Marian Măgureanu, fiul director al SRI, Virgil Măgureanu.

Totodată, avocata transmite că familia Măgureanu dorește să se delimiteze de orice declarație a Alinei Petre, fosta soție a lui lui Marian Măgureanu, subliniind că ”suferința „se strigă în tăcere”, atunci când respecți memoria unui om drag”.

Ce putem noi înțelege de aici? Că familia Măgureanu cere media să trateze cu decență pierderea suferită strârnind, mai mult ca sigur, o dispută cu fosta soție a lui Marian Măgureanu, ciudată perspectivă…

”Ca urmare a numeroaselor articole apărute în diverse publicații, confirmăm, cu durere, că domnul Marian Măgureanu nu mai este printre noi.

Decesul a survenit după o luptă grea împotriva virusului COVID-19.

Pe aceasta cale, dorim să facem un apel la presă pentru a respecta suferința familiei și a nu face un subiect din aceasta tragedie.

Totodata, ne manifestam regretul că fosta soție, dna Alina Petre, incearcă să facă din aceste momente extrem de dificile o modalitate de a reapărea în spațiul public, prin postări la adresa defunctului.

Familia dlui Marian Magureanu doreste să se delimiteze de orice declarație a doamnei Alina Petre, subliniind ca suferința "se striga" in tăcere, atunci când respecți memoria unui om drag.

"Suferința" și "respectul" dnei Alina Petre fata de fostul său soț s-au observat în ultimii ani de scandaluri și denigrări la adresa defunctului, de aceea nu am dori sa lăsăm doamnei posibilitatea de a furniza informații eronate despre raporturile dintre cei doi”, a transmis avocatul Luiza Neagu, prin intermediul stiripesurse.ro.

Alina Petre, fosta soție a lui Marian Măgureanu, fiul fostului șef SRI, susține că în ciuda conflictelor avute în ultimii ani, regretă dispariția fostului soț.

”Tatal copilului meu a fost cel mai important barbat din viata mea. Si asta pentru ca nimeni nu este mai important decat copilul meu. Acum 2 ani ne-am cerut iertare unul altuia, cum am putut fiecare, chiar dupa decesul unui prieten foarte apropiat.

Pentru mine, desi am avut multe razboaie, ramane cea mai frumoasa amintire din viata mea, omul care mi-a fost sot, iubit, prieten si care mi-a daruit cel mai frumos cadou din lume, pe Maria. Nu exista recunostinta mai mare fata de el pentru acest lucru.

Sunt sfasiata de durere pentru el, pentru familia lui, dar in primul rand pentru fetita mea. A plecat mult prea devreme si mult prea dureros pentru toti.

Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-i lumineze calea intr-un loc mai bun si sunt sigura ca va veghea asupra celor pe i-a iubit.

Odihneasca-se in pace!”, a scris Alina Petre.