3dots.ro

O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce ar fi mâncat macrou congelat de la magazinul dintr-un sat din Călărași

O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce ar fi mâncat macrou congelat de la magazinul dintr-un sat din Călărași

Din articol:

O fetiță de 4 ani și bunica ei, dintr-o localitate din județul Călărași, au murit după ce ar fi mâncat macrou congelat cumpărat de la magazinul din sat.

Luni dimineață, în jurul orei 8:30, familia a sunat la 112 deoarece fetița de 4 ani era în stare de inconștiență. Ea a fost dusă la spitalul județean, a fost intubată, dar, din nefericire, a decedat.

Trei ore mai târziu, familia a sunat din nou la 112, pentru că și bunicilor li s-a făcut rău. Bunica în vârstă de 55 de ani și bunicul de 66 de ani au fost duși la spitalul din Oltenița. Din păcate, și bunica a murit.

Rudele spun că starea lor de sănătate s-a deteriorat după ce au mâncat pește macrou congelat cumpărat de la magazinul din sat.

Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică în urma căreia speră să afle ce s-a întâmplat. O altă anchetă a fost începută de Direcția Sanitar-Veterinară. De asemenea, Poliția a fost sesizată în acest caz și este așteptat rezultatul necropsiei fetiței.

”Noi am adresat niște avertismente către consumatori în perioada Floriilor, în care se consumă pește, cu privire la calitatea produselor…

În acest caz vom face verificări pentru a stabilit dacă operatorul economic a desfășurat o activitate autorizată, dacă are condiții de depozitare și comercializare a peștelui în conformitate cu prevederile legale”, declară Sebastian Hotca, șeful ANPC.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs