Părinţii tânărului decedat în accidentul produs de Mario Iorgulescu acuză autorităţile că vor muşamalizarea cazului

10 Sep 2019 | scris de Anita Raicu

Părinţii tânărului care și-a pierdut viața în accidentul provocat de Mario Iorgulescu acuză autorităţile că vor să muşamalizeze cazului, pentru că, până în acest moment nimeni nu le-a spus nimic despre ce s-a întâmplat în noaptea accidentului.

  • Părinţii tânărului decedat în accidentul produs de Mario Iorgulescu acuză autorităţile că vor muşamalizarea cazului

Între timp familia Iorgulescu a transmis că va face ”tot ceea ce este omeneşte posibil pentru creşterea şi educaţia celor doi copii” rămaşi orfani, iar pe de altă parte medicii anunţă că starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu nu are o evoluție pozitivă.

”Veneau de la o înmormântare. Băiatul meu a plecat primul. După el veneau şi prietenii, cu două maşini. La semafor, la Chitila, băiatul ăsta, Mario, a venit cu viteză şi a intrat direct în el. Ne-au sunat nişte vecini de-ai noştri, nişte băieţi care au recunoscut maşina. Au sunat-o pe sora mea, nu pe mine, pentru că le-a fost teamă.

Eu cred că da (se vrea muşamalizarea – N.R.). Nimeni nu ne-a spus nimic. Un accident aşa de mare şi nu a fost nimeni acolo, o televiziune. Primul a fost luat el (Mario Iorgulescu – N.R.) . Poliţia toată a încercuit maşina lui. Eu nu am fost să văd, dar (...) după cum a văzut lumea, aşa se spune, că cel puţin băut era”, a declarat mama lui Daniel Vicol, tânărul decedat în accidentul produs la ieşirea din Bucureşti, a declarat, marţi, la Antena 3.

Tatăl tânărului a afirmat că familia Iorgulescu sau anchetatorii nu au luat încă legătura cu familia. "Pe copilul meu l-a măcelărit, mi l-a făcut zob. Cerem să se facă dreptate, să plătească. Mi-a luat două ore să văd copilul de frică.Până acum nu ne-a căutat nimeni, nici familia Iorgulescu, nici poliţia, nici măcar vreun procuror", a declarat acesta.

Familia Iorgulescu a transmis că intenţionează să aibă grijă de copiii care au rămas fără tată.

”În aceste ore grele pentru noi toţi cei atât de afectaţi de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugăminţile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă.

Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în faţa lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămaşi fără tată. Ştim că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omeneşte posibil pentru creşterea şi educaţia lor, pentru ca drumul copiilor în viaţă să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâşiat şi credinţă în Dumnezeu, Gabriela şi Gino Iorgulescu”, au transmis aceştia.

Starea lui Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, s-a agravat în ultimele 12 ore, medicii intensificând măsurile de suport a funcţiilor vitale, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

 

 

SHARE