Familie tradițională? A descoperit că nepotul de care profitase, era de fapt băiatul său, născut din incest cu sora lui

11 Oct 2018

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au documentat activitatea infracţională a unui bărbat bănuit de comiterea unui viol, faptă săvârşită în anul 2014.

Potrivit Poliţiei, în perioada ianuarie-iunie 2014, «prin constrângere şi profitând de imposbilitatea părţii vătămate de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, bărbatul ar fi obligat un băit minor, în vârstă de 8 ani, să întreţină raporturi sexuale cu el».

 Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa cu propunere de arestare preventivă.

Mai mult, anchetatorii au stabilit că băiatul ar fi copilul său, născut în urma raporturilor sexuale pe care suspectul le-a întreţinut cu sora sa. 

«Având în vedere faptul că exista suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2004-2005, bănuitul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu sora sa (mama minorului) a fost dispusă o expertiză genetică judiciară. Potrivit raportului de expertiză genetică judiciară, întocmit de Institutul Naţional de Criminalistică-Serviciul Biocriminalistică din cadrul I.G.P.R., s-a conturat ipoteza că bărbatul este tatăl biologic al persoanei vătămate», precizează IPJ Dâmboviţa.

SHARE