3dots.ro

Femei agresate de patronul unei firme, la Sânnicolau Mare, după ce i-au dus căpșune unui muncitor nepalez: ”Vă sparg!”

Femei agresate de patronul unei firme, la Sânnicolau Mare, după ce i-au dus căpșune unui muncitor nepalez: ”Vă sparg!”

Doua femei care au intrat, pe 25 mai, în curtea unei societăți de reciclare de deșeuri din Sânnicolau Mare, județul Timiș, ca să-i ofere mâncare unui muncitor nepalez, au fost agresate de proprietarul firmei, relatează publicația Opinia Timișoarei.

Patronul firmei le-a cerut celor două femei să plece de pe proprietate sa, apoi, nervos, a lovit-o cu palma peste față pe una dintre femei și s-a îndreptat și spre a doua. Persoanele agresate susțin că ulterior le-ar fi lovit și cu picioarele.

În înregistrarea video se vede cum una dintre femei îi spune bărbatului, pe un ton civilizat, că ”Am crezut că are pauză de masă de la 1 la 1.30”. ”Nu, a avut pauză de la 12.00 la 1, a mâncat deja”, îi răspunde agresorul, după care îi dă o palmă peste față.

”Băi, de ce faci așa?”. ”Omule, calmează-te! Nesimțitule”, îi spun femeile, în timp ce camera cu care se filma pare că a căzut la pământ. Femeile pleacă, după ce agresorul, care înjură, le face pe cele două „târfe” și spune ”vă sparg”, este potolit de o altă femeie.

”În viața mea nu mi-a vorbit cineva așa. A venit ca o avalanșă peste noi, după care au urmat și loviturile; Andrea a primit mult…”, a scris una dintre femei, pe Facebook, precizând că ”agresorul nostru are angajați din Nepal iar noi ne-am împrietenit cu unul dintre ei. Ne-am dus să-i ducem niște căpșuni și un sandwich, crezând că are pauza de masă de la 1300-14.00!”.

Femeile agresate au cerut ajutorul poliției din Sânnicolau Mare, iar un echipaj a ajuns rapid la fașa locului. Bărbatul a fost reținut și i s-a întocmit dosar penal pentru loviri și alte violente, a informat IPJ Timiș, care a precizat că incidentul s-a petrecut pe 25 mai, în jurul orei 13.50..

Suspectul, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut de poliție, a precizat IPJ Timiș. fost dus în arestul IPJ Caras-Severin, întrucât la Timișoara nu mai sunt locuri, și va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs