3dots.ro

Aeroportul Otopeni. O femeie cu un copil mic a ajuns pe pistă în timp ce avionul se pregătea de decolare – video

Aeroportul Otopeni. O femeie cu un copil mic a ajuns pe pistă în timp ce avionul se pregătea de decolare – video

Aeroportul Otopeni. O femeie însoțită de un copil mic a forțat două uși cu încuietoare electromagnetică și a reușit să ajungă pe platforma aeroportului, dar a fost oprită de personalul aeroportuar să urce în avionul TAROM care se pregătea de decolare spre Londra, au confirmat reprezentanții aeroportului.

Incidentul a avut loc ieri, 5 martie, iar femeia implicată este o cetățeancă egipteană. Ea nu s-a prezentat la poarta de îmbarcare pentru cursa București-Londra, deși a fost chemată de mai multe ori.

”În cursul zilei de 5 martie a.c., o pasageră de origine egipteană, însoțită de un copil mic (infant), nu s-a prezentat la poarta de îmbarcare pentru zborul RO391 cu destinația Londra.

Reprezentanții companiei aeriene au apelat-o în mod repetat, prin intermediul instalației de sonorizare, și, ulterior, au închis poarta de îmbarcare, aeronava punându-se în mișcare pentru decolare”, a informat Companiei Naționale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

CNAB a precizat că femeia a ajuns la poarta de îmbarcare, a forțat două uși cu rol de ieșire de urgență, care au declanșat alarma de securitate, iar apoi a coborât, prin pasarela de îmbarcare, pe platforma aeroportului.

”Nu este permis ca ușile respective să fie încuiate cu lacăt sau zăvor, pentru că sunt ieșiri din urgență. De aceea sunt încuietori electromagnetice. Dacă dai cu umărul mai tare, se deschid”, au mai spus aceştia.

”Aici a fost oprită de personalul de pe platformă și preluată de către Poliția de Frontieră”, se mai arată în comunicatul CNAB.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs