O femeie a depus plângere că a fost bătută şi violată de Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal

13 Aug 2019 | scris de Monica Pavelescu

O femeie în vârstă de 49 ani, dintr-o comună din apropierea municipiului Caracal, a depus o plângere la Poliție în care reclamă că ar fi fost bătută şi violată de suspectul de crimă din Caracal.

  • O femeie a depus plângere că a fost bătută şi violată de Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal

Femeia, din localitatea Brâncoveni, la 25 de kilometri de Caracal, a depus marţi, 13 august 2019, o plângere la Poliţie, reclamând că ar fi fost bătută şi violată de suspectul din Caracal, la care se afla pentru a-i face acestuia curăţenie în gospodărie.

Incidentul s-a petrecut la începutul acestei veri. Surse din rândul anchetei au confirmat înregistrarea plângerii, precizând totodată că dosarul a fost declinat către DIICOT.

Femeia a ajuns astăzi şi la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, aşa cum prevede procedura în cazurile de viol, pentru a fi examinată. 

”M-a luat de acasă şi mi-a zis că are de săpat nişte porumbi, în grădină. La ora 12.00 s-a sculat, că era beat, băuse ţuică şi cu vin, m-a tras, mi-a sucit mâna, m-a tras de păr, m-a pus în pat, apoi în genunchi, apoi m-a dezbrăcat şi mi-a făcut şi în fund, şi peste tot. Apoi s-a culcat, iar eu m-am dus la sapă.

Se făcuse ceasul 3.00 (n.r. - 15.00). Apoi, m-am dus la el să îi spun că plec acasă. A luat o găleată cu apă şi m-a făcut fleaşcă, mi-am revenit şi mi-a chemat taxi. Pe masă erau vreo zece cuţite, unul lângă altul. Nu m-a ameninţat, dar îmi era frică. Apoi, a chemat pe un băiat cu taxi şi m-a dus unde opresc microbuzele. M-a dat un pumn după cap şi am căzut", a povestit femeia în timpul unei intervenţii la RTV.

Femeia face parte dintr-o familie nevoiaşă, formată din şase membri care locuiesc în aceeaşi casă. Nu are loc de muncă şi obişnuieşte să câştige bani din munca cu ziua prin sat. Oamenii din sat spun că are doi copii din relaţii anterioare, dar că n-a creat probleme nimănui. 

SHARE