3dots.ro

Ce primă de Crăciun vor primi toți angajații Ferrari, de la femeia de serviciu la CEO

Ce primă de Crăciun vor primi toți angajații Ferrari, de la femeia de serviciu la CEO

Romina Gingașu, soția patronului Ferrari, a dezvăluit că de Crăciun toți angajații companiei, de la femeia de serviciu la CEO, primesc aceeași primă

”Sunt peste 5.000 de angajați. Când intri în companie se simte că fiecare persoană care lucrează acolo își lasă sufletul și viața în Ferrari. Toată lumea zâmbește, e un cod de etică, e liniște, angajații sunt fericiți.

În 2016, când am început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat de la femeia de serviciu până la CEO primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro.

Azi a fost declarat public că fiecare dintre ei o să primească anul acesta 17.000 de euro primă de Crăciun. În funcție de performanța companiei, mi se pare frumos și corect”, a declarat Romina Gingașu, într-un interviu acordat Digi24.

Romina Gingașu spune că în fabrică sunt și angajați români, care o salută în românește.

„Nu sunt văzută ca doamna director, ci ca soția lui Piero Ferrari. Nu mă implic, dar e normal să văd ce face compania”.

Întrebată de ce soțul ei nu deschide o fabrică Ferrari în România, Romina Gingașu a răspuns: „Nu are de ce, are o singură fabrică Ferrari în lume. Nu avem vânzări atât de multe în Români. Ferrari a vândut anul acesta 13.000 de mașini.”

Întrebată de ce este cu un bărbat de 77 de ani, ea răspuns: „Pentru că suntem foarte bine împreună și iubirea n-are vârstă.”

Ea a precizat că nu este principalul moștenitor al averii lui Piero Ferrari.

Despre cele mai scumpe capricii ale sale, Romina Gingașu a spus că acestea sunt „bijuteriile și avioanele private închiriate.”

Întrebată de la ce sumă începe bogăția, ea a răspuns: „Când ai un milion n-ai nimic, când ai 10 de atunci te poți considera bogat, când ai 30 nu mai face diferența între 30 și 35.”

Romina Gingașu a spus că cea mai scumpă proprietate pe care o are în România valorează două milioane de euro.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs