3dots.ro

București. O fetiță a căzut de la etajul 5, încercând să ajungă la bradul de Crăciun

București. O fetiță a căzut de la etajul 5, încercând să ajungă la bradul de Crăciun

Din articol:

O tragedie a lovit în prag de sărbători o familie din București: fetița lor, în vârstă de patru ani, a căzut de la fereastra apartamentului în care locuiau, situat la etajul cinci, și se află la spital în stare critică.

Din informațiile furnizate de la fața locului polițiștilor care au intervenit în acest caz, se pare că fetița încerca să ajungă la bradul de Crăciun.

Micuța a fost transportată de urgență la spital în stare de inconștiență, se află la terapie intensivă, iar starea ei este considerată critică.

”Polițiștii au găsit în spațiul verde, din fata blocului G13 de la adresa de mai sus, o minora ce prezenta o sângerare la nivelul capului, în stare de inconstiență.

Din primele verificări a rezultat că minora, aflată în locuință împreuna cu mama sa, profitând de faptul ca bradul de Crăciun era poziționat foarte aproape de fereastra camerei, a deschis geamul și, din neatenție, s a dezechilibrat si a căzut”, informează Poliția.

În urma tragicului incident, autoritățile lansează un apel către toți părinții, avertizându-i asupra importanței securizării bradului de Crăciun și plasării acestuia în locuri sigure, ferite de orice potențial pericol.

De asemenea, este recomandată amplasarea bradului într-un colț sigur al locuinței, evitându-se zonele apropiate de ferestre sau obiecte de mobilier care ar putea cădea.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs