3dots.ro

Mărturia mamei fetiţei curentate într-un parc din București: „A trecut curentul prin ea. Se uita prin mine, avea gura încleştată” 

Mărturia mamei fetiţei curentate într-un parc din București: „A trecut curentul prin ea. Se uita prin mine, avea gura încleştată” 

Din articol:

Ieri, o fetiță în vârstă de 11 ani a fost electrocutată la un loc de joacă din Sectorul 6, din București, după ce s-a urcat pe gardul ce împrejmuia un părculeţ și a atins un felinar. Fata a căzut inconștientă pe asfalt fiind transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar poliţiştii fac cercetări.

Mama fetiţei a povestit, pentru Antena 3, cum s-a petrecut incidentul.

„A trecut curentul prin ea. De acolo, de pe gard a căzut în picioare. În momentul în care a curentat-o, probabil s-a speriat şi s-a aruncat în picioare şi din picioare a căzut jos, leşinată, inconştientă.

Am dat telefonul oamenilor din jur, că în starea în care era, am zis: Sunaţi la Salvare că nu am ce să îi fac! Era înconştientă, se uita prin mine, avea gura încleştată.

Mulţumim lui Dumnezeu că fetiţa este bine. Este în afara oricărui pericol”, a spus mama fetiţei.

Fetiţa este acum în stare stabilă, dar este în continuare internată. Între timp, parcul a fost închis. Reprezentanţi ai companiei de energie electrică au controlat stâlpii de iluminat să vadă care este problema, iar poliţiştii fac verificări în acest caz.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs