Surpriză pentru o fetiță din Ucraina care a împlinit 7 ani în tabăra de refugiați de la Siret – video

Deasupra intereselor și politicii, neînsemnate și neimportante pentru cei care decid soarta lumii, sunt oamenii care sunt forțați să-și caute liniștea și siguranța zilei de mâine.

Copiii sunt cei mai afectați, constrânși să trăiască lucruri pe care nu le înțeleg…

O fetiță din Ucraina care a implinit joi 7 ani în tabăra de refugiați de la Siret, județul Suceava, a avut parte de o supriză.

”Au aflat că este ziua ei. Din acel moment, cei din Tabăra Mobilă de la Siret s-au mobilizat. Cineva a plecat să caute un tort, ceilalți au plecat după cadouri, iar un psiholog a mers să pregătească surpriza împreună cu mama Arinei, fetița care ieri a împlinit 7 ani”, au scris pe Facebook reprezentanții Ministerului de Interne.

Când totul a fost gata, toți cei implicați s-au adunat în fața cortului în care se afla fata pe care au întâmpinat-o pcântând ”La mulți ani”, cu tort, lumânări, coifuri și baloane.

”La mulți ani, Arina! Îți dorim ca acest coșmar pe care îl trăiți să se termine cât mai repede, iar următoarea ta zi de naștere să o serbezi acasă”, i-au transmis fetei reprezentanții MAI.