Fiica fostului arbitru Dan Lăzărescu: «Aş dori să fac lumină în cazul morţii tatălui meu»

Autor:

Fostul arbitru internațional Dan Lăzărescu a încetat din viață la numai 49 de ani în urma unui stop cardio-respirator.

Fiica acestuia, Andreea Maria Lăzărescu, a ținut să lămurească mai multe aspecte și informații apărute în media, pentru a elimina impresia că tatăl său a fost părăsit, că nu ar fi fost căutat de nimeni şi că în acest mod şansele de a fi salvat au fost mai mici. 

"Aş dori să fac lumină în cazul morţii tatălui meu. Tatăl meu nu suferea de o boala anume, un stop cardio respirator i-a fost fatal. Este greu sa vorbesc despre cele întâmplate, dar este cazul. Nu este adevarat că l-am găsit după o zi. L-am gasit chiar în acele momente pentru că am simțit. Şi fac acest anunţ pentru ca vreau să evit să mai apără orice fel de speculați

Tatăl meu, în ultimele 2 zile de viaţă nu mai vorbea cu nimeni la telefon în afară de mine şi de mama lui. Duminică seară am fost la el pentru că nu răspundea la telefon, am vorbit cu el, am intrat in locuință. Îi era rău, dar nu exagerat.

Am plecat acasă spunându-mi că mă va suna în următoarea zi, luni. În ziua de luni am fost la el, dar nu a mai răspuns, am încercat să intru în casă nu am reuşit fără echipajul de poliţie. Data şi ora decesului au fost : 'LUNI, 11 MAI, ORA 22:00'. Este cumplit prin ce trecem eu şi familia mea. Suntem îndurerați, total distruși", este mesajul trimis de Andreea Maria Lăzărescu Digi Sport.

Leave a Comment