3dots.ro

Fiica unui fost luptător DIAS, găsită moartă într-o gară, cu leziuni la nivelul capului

Fiica unui fost luptător DIAS, găsită moartă într-o gară, cu leziuni la nivelul capului

Din articol:

IPJ Călărași anunță că investighează cazul morții suspecte a unei tinere în gara Ciulnița

Conform comunicatului de presă emis de Postul de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița, oamenii legii au fost sesizați la 6 septembrie de către un bărbat că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neavând nicio informație despre ce s-ar fi petrecut cu ea.

Tânăra., Andreea I., de 25 de ani, este fiica unui fost luptător DIAS (Departamentul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, actualul Serviciu pentru Intervenții și Acțiuni Speciale – N.R.).

Tânăra era studentă la Farmacie și lucra în Constanța, iar ieri seară se întorcea acasă cu trenul, pe ruta Mangalia-București.

Pentru că acest tren nu avea traseu prin Călărași, sora ei a mers să o aștepte la gara din Ciulnița. Cele două fete au vorbit la telefon cu puțin timp înainte ca trenul să ajungă în gară, însă ceea ce a urmat este greu de închipuit…

Trenul a sosit în gară, însă Andreea era de negăsit, spre disperarea surorii ei, care a sunat apoi la Poliție.

În urma primelor cercetări, fata dispărută, în vârstă de 25 de ani, a fost găsită la aproximativ 20 de metri de peronul gării din Ciulnița. Corpul neînsuflețit prezenta leziuni la nivelul capului.

Tânăra a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanța Județean Călărași, care, ulterior, i-a declarat decesul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind încă în desfășurare.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs