3dots.ro

Fiicele unui cunoscut jurnalist român și-au pierdut viața în accidentul aviatic de la Milano

Fiicele unui cunoscut jurnalist român și-au pierdut viața în accidentul aviatic de la Milano

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit duminică la Milano, la puțin timp după decolare. Cele opt persoane care se aflau la bordul aeronavei, printre care și omul de afaceri Dan Petrescu, au decedat.

Avionul pilotat de omul de afaceri Dan Petrescu, înmatriculat în România, este unul foarte sigur, iar cauzele căderii lui pot fi multiple, spun experţii.

Prima ipoteză avansată în cazul căderii aparatului de zbor din Italia este că motorul a cedat, spune expertul în aviație Dan Andrei.

„Pilatus este socotit acum cel mai sigur avion turbopropulsor cu un singur motor”, a declarat expertul în aviație Dan Andrei.

 

Printre persoanele decedate în accidentul aviatic de la Milano se află, se pare, și fiicele unui cunoscut jurnalist din România.

Este vorba despre jurnalistul Dan „Miki” Alexandrescu (în dreapta imaginii), jurnalist sportiv specializat în Formula 1, care a murit anul trecut, în urma unui infarct, potrivit radu-tudor.ro.

Dan „Miki” Alexandrescu devenise cetăţean francez după plecarea din România, în anul 1981, iar fetele sale aveau cetăţenia franceză. Ele se numeau Claire şi Emilie Alexandresco.

„Miki” Alexandrescu a făcut carieră la TVR în anii ’90, acolo unde a comentat ani în șir Formula 1, după care a trecut la Pro TV.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs