Fiul lui Gheorghe Dincă, după ce a lovit mai mulţi jurnalişti: Nu s-a întâmplat nimic! - video

17 Dec 2019 | scris de Monica Pavelescu

Mai mulţi jurnalişti de la posturile Antena 3 şi România TV au fost agresaţi fizic şi verbal de fiul lui Gheorghe Dincă.

Fiul lui Gheorghe Dincă, după ce a lovit mai mulţi jurnalişti: Nu s-a întâmplat nimic! - video

Bărbatul şi-a însoţit sora la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), iar la ieşire acesta şi-a pierdut cumpătul în momentul în care reporterii i-au adresat întrebări. 

Dan Dincă a precizat că nu doreşte să dea declaraţii, iar sora sa a încercat să-l calmeze şi a rugat presa ”să-şi formuleze mai bine întrebările“.

”Mai mulţi martori spun că şi dvs. aţi făcut trafic de persoane. Este adevărat?“, a fost una dintre întrebările jurnalistei de la România TV. 

În imaginile difuzate de România TV, fiul lui Dincă este surprins în momentul în care îl loveşte pe unul dintre cameramani. Înainte de a deveni agresiv,

”M-a apucat de geacă, mi-a dat un pumn în cap şi am căzut pe jos“, a declarat operatorul România TV. 
 
Incidentul a fost anunţat la 112, iar în faţa sediului CNA a venit atât un echipaj al Poliţiei, cât şi un echipaj de prim ajutor. Biroul de presă al Poliţiei Capitalei a precizat că bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii. Cercetările se vor desfăşura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Reprezentanţii celor două posturi de ştiri au anunţat că vor depunde plângere în acest caz. 

”Din punctul meu de vedere, nu s-a întâmplat nimic. Când vine Poliția o să dau declarații, reporterii dvs. au făcut tot posibilul să însceneze tot, numai să mai aveți un pic de publicitate pe seama familiei la televizor”, a declarat Dan Dincă, Interpelat de Antena 3.


CLICK - Follow us on Google News