Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, are COVID-19 și este internat la Matei Balș. Ar fi luat virusul de la Marcel Pavel

19 Iun 2020 | scris de Monica Pavelescu

Toto Dumitrescu (22 de ani), fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și este internat la spitalul bucureștean ”Matei Balș” de câteva zile.

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, are COVID-19 și este internat la Matei Balș. Ar fi luat virusul de la Marcel Pavel

Actor, absolvent al facultății de Teatru și Film din Londra și la Mandragora Movies Film Academy, fiul lui Ilie Dumitrescu a contractat virusul după ce a participat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Mai multe vedete care au legătură cu acest show au fost infectate cu noul coronavirus.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu au fost, cu toți, depistați pozitiv și acum se află sub tratament. Potrivit unor surse citate de gândul.ro, Toto ar fi luat virusul de la Marcel Pavel.

Ce spunea Toto Dumitrescu înaintea filmărilor la ”Te cunosc de undeva”
”Înainte să înceapă filmările pentru emisiune, Toto Dumitrescu era entuziasmat. ”Voiam să mă pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar această emisiune mă antrenează şi mă încearcă exact cum mi-am dorit.

Totodată, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert”, declara fiul lui Ilie Dumitrescu.


CLICK - Follow us on Google News