Busu, despre COVID-19: «Virusul ăsta n-a apărut din neant, a fost creat. Marile companii nu au fost afectate»

16 Dec 2020 | scris de Ioana Tomozei

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV, și-a expus public, cu sinceritate, părerea despre situația creată de pandemia de COVID-19.

Busu, despre COVID-19: «Virusul ăsta n-a apărut din neant, a fost creat. Marile companii nu au fost afectate»

Imediat după ce Mihai Dedu a prezentat ştirea cu protestele de la Kiev, împotriva restricțiilor adoptate de autoritățile ucrainene pentru limitarea răspândirii coronavirusului, Busu a început să vorbească despre teoria sa privind pandemia:

”Micii comercianţi au fost zdravăn de tot loviţi. Nu marile companii, pentru că marile companii... e altă treabă”, a spus Busu.

În ciuda încercărilor disperate ale prezentatorilor Ştirilor dimineţii de la Pro TV de a-l opri, inclusiv prin salutul adresat Valeriei, cea care traduce ştirile în limbajul semnelor, Busu a continuat: ”Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”.

Într-un final, Florin Busuioc şi-a oprit tirada, după ce a întrebat dacă e adevărat că ministerul Educaţiei a anunţat că încep şcolile la 15 ianuarie, că aşa ar fi auzit la TV, iar ”ce se spune la TV aşa e”.

Mihai Dedu i-a răspuns că, cel puţin în dimineaţa asta, de când este el prezent în studioul Ştirilor PRO TV, nu a auzit o astfel de ştire.


CLICK - Follow us on Google News