Florin Piersic a fost transferat la terapie intensivă, la Institutul Inimii din Cluj

Florin Piersic, care a fost operat la genunchi, este în continuare internat în spital. Intervenţia a decurs bine, dar pacientul a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.

Intervenţia chirurgicală la genunchi, efectuată în cursul zilei de luni la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, a decurs bine, dar pacientul are nevoie de recuperare.

Potrivit Antena 3, Florin Piersic a fost transferat la terapie intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un stimulator cardiac.

Florin Piersic, spun medicii de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, este conștient și cooperează cu specialiștii care caută soluții pentru a-i imbunătăți strarea de sănătate. Actorului i se fac mai multe investigații medicale.

Este de așteptat ca directorul medical al Institutului ofere mai multe informații despre starea actorului – după ce va discuta cu acesta și în legătură cu ce poate spune publicului.

De asemenea, unele surse precizează faptul că actorul ar putea fi transferat la un spital din Viena unde medicii ar urma să îi scoată stimulatorul cardiac.

 

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories