3dots.ro

Florin Piersic, primul mesaj de la internarea în spital: ”Sunt viu și mai am de spus multe poveşti”

Florin Piersic, primul mesaj de la internarea în spital: ”Sunt viu și mai am de spus multe poveşti”

Florin Piersic, care este internat în spitalul Foișor de săptămâna trecută, unde a fost și operat, a transmis astăzi, luni, 13 mai, primul mesaj, în care afirmă că ”mai are de spus multe povești minunatului său public”.

”Scumpilor şi prea dragilor mei, celor care m-aţi purtat in gândurile voastre, m-aţi înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat!

Cu această ocazie, vă dau şi o veste: «sunt viu» şi asta datorită minunaţilor doctori care mă îngrijesc”, a transmis actorul în vârstă de 88 de ani.

Actorul le-a mulţumit celor care l-au ajutat în ultima perioadă și i-a nominalizat, printre alții, pe șeful DSU, Raed Arafat, pe Adrian Streinu Cercel și Adrian Marinescu de la ”Matei Balș” și pe medicii de la Institutul Inimii din Cluj și de la Spitalul Foișor.

”Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiaţi cu un pomelnic de mulţumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele in piept.

Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roşianu, Dr. Florin Crişan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei, Dr. Şerban Dragosloveanu şi Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operaţiei, dar… m-a şi adus înapoi”, a transmis Piersic.

În final, marele actor s-a adresat publicului: ”Ţineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs