Florin Zamfirescu: Este războiul puterilor contra popoarelor, un moment de cotitură absolută

03 Ian 2022 | scris de Cristina Romanescu

Cunoscut pentru opiniile sale destul de radicale, actorul Florin Zamfirescu a comentat imaginile de la protestele din Amsterdam față de restricțiile impuse în privința combaterii răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Florin Zamfirescu: Este războiul puterilor contra popoarelor, un moment de cotitură absolută

"Dacă eu aș fi picat din lună și nu aș cunoaște aceste imagini aș spune că este războiul puterilor contra popoarelor. Popoarele au început să devină mai slabe și ușor de învins de către puterile conducătoare.

Guvernele au ajuns atât de puternice prin tehnologie încât nu se mai tem de revolta populară. Și asta înseamnă că bătălia e deja pierdută. Socotesc că e un moment de cotitură absolută.”a declarat Florin Zamfirescu.

În continuare, Florin Zamfirescu a vorbit despre o strategie de reducere a numărului populației globale.

"Nu mai cred în nicio alegere pentru că nu sunt adevărate. La Uniunea Europeană nu e nimeni ales. Am auzit-o pe o parlamentară româncă vociferând extraordinar de argumentat și nu s-a schimbat nimic. (...)

Toate aceste lucruri sunt dictate de undeva de sus, cine vreți, Dumnezeu, sau natura, care pornește cutremure, dar care sunt cumva dirijate cu un scop.

Ne-am înmulțit prea mult pe glob ca număr, cei care își iau sarcina să împuțineze numărul ăsta cred că ei hotărăsc, dar sunt doar instrumente.

Li s-a dat posibilitatea să câștige miliarde. Oamenii, indiferent de nivel, vorbesc prostii. Cred că am ajuns la un nivel pe glob al schimbărilor, al pedepselor”, a spus Florin Zamfirescu,  în cadrul emisiunii Subiectiv. 


CLICK - Follow us on Google News