Florinel Coman nu are permis, dar e prins conducând cu 165 km pe oră pe A2

22 Feb 2021 | scris de Anita Raicu

Deși nu se prea poate lăuda cu performanțe sportive remarcabile în ultimul timp, Florinel Coman, fotbalistul din vânzarea căruia Gigi Becali speră ca într-o zi să obțină zeci de milioane de euro, a reușit să iasă în evidență, într-un mod negativ.

Florinel Coman nu are permis, dar e prins conducând cu 165 km pe oră pe A2

Forinel Coman a fost surprins de un echipaj de la Poliția Rutieră gonind ca la curse pe Autostrada Soarelui. El a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 165 de km pe oră.

Jucătorul era la volanul bolidului său, iar radarul l-a surprins la kilometrul 75, spre Bucureşti.

În momentul în care i s-a cerut să prezinte actele, Coman le-a înmânat polițiștilor un document fără valoare, unul internaţional.

La verificări, poliţiştii au constatat că fotbalistul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule rutiere.

Florinel Coman s-a ales cu un dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a avea permis de conducere.

Potrivit codului penal, "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani"


CLICK - Follow us on Google News