Focșani. Un bărbat și-a găsit soția decedată pe bancheta din spate a mașinii

Focșani. Un bărbat și-a găsit soția decedată pe bancheta din spate a mașinii

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Focșani fac cercetări la fața locului cu privire la un caz de deces, sesizat luni, la ora 15.05, prin apel 112.

Un bărbat și-a găsit soția, în vârstă de 32 de ani, fără viață pe bancheta din spate a mașinii, parcată pe o stradă din Focșani.

Femeia era dată în urmărire după ce soțul ei îi sesizase poliției dispariția, în urma cu câteva zile, după ce plecase de la domiciliu și nu mai revenise.

„Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul la 112, un bărbat din municipiul Focșani, a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu.

Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, transmite Poliția Vrancea.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.