3dots.ro

Fostul fotbalist Cristi Tănase, prins drogat la volan: ‘Avea o privire și un comportament ciudat’

Fostul fotbalist Cristi Tănase, prins drogat la volan: ‘Avea o privire și un comportament ciudat’

Cristi Tănase, fostul fotbalist al celor de la FCSB, a fost prins, miercuri seara, conducând sub influența substanțelor interzise de către polițiștii din Pitești. Autoritățile i-au suspendat permisul de conducere și au întocmit un dosar penal în acest caz.

”Cristian Tănase a fost depistat seara trecută, conducând sub influența drogurilor, de către polițiștii biroului rutier Pitești. Fostul fotbalist, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit pentru un control de rutină la marginea orașului, spre comuna Bradu.

Cum polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea, i-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool.
Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest.

Fostul fotbalist Cristi Tănăse, pozitiv la o substanță stupefiantă

Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat”, susțin sursele din cadrul poliției, citate de stirileprotv.ro.

Cristi Tănase a fost adus la audieri și i s-a retras permisul de conducere pe durata investigațiilor, deoarece a fost înregistrat într-un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs