Cu ce situație s-a confruntat familia unui fotbalist, după ce a postat poze cu copilul lor pe rețelele de socializare

23 Nov 2018

Lumea virtuală, față de care mulți manifestă o deschidere mai mare decât ar trebui, oferă un spectacol cât se poate de adevărat al tuturor deviațiilor minții umane...

Familia fotbalistului Sergiu Hanca s-a confruntat cu o situație total neașteptată, după ce mai multe imagini cu copilul lor, pe care le-au postat pe rețelele de socializare, au fost publicate pe un alt cont, de o femeie, care pretindea că băiețelul este de fapt al ei.

Mai precis, ce s-a întâmplat? Andreea, soția fotbalistului Sergiu Hanca, a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apare micuțul Zian. Una dintre prietenele sale a atenționat-o că o persoană folosește aceste imagini, pretinzând că băiețelul este al ei. 

Andreea Hanca a investigat acest caz bizar, vizitând grupurile de Facebook în care apăreau imagini ale copilului său. 

"Vă rog frumos să ștergeți poza. Este copilul meu, iar această Roxi este probabil o psihopată, altfel nu știu cum ar putea să facă așa ceva… sunt șocată!", le-le-a a scris Andreea Hanca administratorilor unui astfel de grup, unde persoana respectivă postase poze cu Zian.

Ulterior, persoana care se afla în spatele contului care publicase imaginile cu Zian, copilul lui Sergiu și al Andreei Hanca, le-a șters..

Nu se cunosc încă motivele care au determinat-o pe acea persoană să facă aceste gesturi, însă această întâmplare bizară ar putea reprezenta un avertisment pentru părinții care postează poze cu copii pe rețelele de socializare.

SHARE