3dots.ro

Motivul care l-a determinat pe un francez să se arunce din mașină, din mers, pe A1 – video

Motivul care l-a determinat pe un francez să se arunce din mașină, din mers, pe A1 – video

Din articol:

Un cetățean francez s-a aruncat din mașina aflată în mers pe autostrada A1. Incidentul este cercetat de polițiști, iar surse din cadrul anchetei spun că bărbatul s-ar fi aruncat voluntar din mașină, pe fondul disputei pe care a avut-o cu iubita sa, care se afla la volan.

Totul ar fi pornit de la o ceartă între cei doi, în timp ce se aflau în mașină pe A1, în timp ce se întreptau spre Nădlac II, intenționând să părăsească România prin acest punct de trecere a frontierei.

După un schimb aprins de replici, bărbatul în vârstă de 62 de ani i-ar fi spus femeii de 38 de ani că se va sinucide.El ar fi deschis de două ori portiera, încercând să se arunce din mașină, însă de fiecare dată, femeia de la volan a reușit să îl tragă în interior.

A treia oară însă, șoferița nu l-a mai putut împiedica, fiind distrasă de câinele care se afla pe bancheta din spate.Bărbatul s-a rostogolit pe asfalt zeci de metri, moment surprins de camerele de supraveghere de pe autostradă.

Femeia a reușit să oprească mașina la aproximativ 200 de metri după locul în care francezul a sărit. Ea i-a acordat primul ajutor, iar alți șoferi care au văzut incidentul au sunat la 112.

”Pacientul a ajuns la noi cu traumatisme multiple, un traumatism cranian sever, multiple escortații și o fractură de membru superior stâng”, a declarat dr. Cătălin Hreniuc, directorul medical al Spitalului Județean Arad, pentru aradon.ro.

Iubita francezului a fost audiată de polițiștii, și, ulterior, lăsată să plece.

Reprezentanții spitalului si polițiștii încearcă să ia legătura, prin intermediul Ambasadei Franței la București, cu familia bărbatului, starea  acestuia fiind una gravă.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs