3dots.ro

Galați, tragedie sub ochii părinților. Un copil de 9 ani a murit după ce a căzut cu bicicleta, iar ghidonul i-a intrat în gât

Galați, tragedie sub ochii părinților. Un copil de 9 ani a murit după ce a căzut cu bicicleta, iar ghidonul i-a intrat în gât

Într-un tragic accident petrecut la Galați, un copil de 9 ani a murit după ce a căzut cu bicicleta, iar ghidonul i-a intrat în gât, scrie postul local de radio Lider FM.

Echipele de intervenție sosite la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața micuțului.

Accidentul s-a produs pe Faleza Superioară a Dunării. Martorii oculari susțin că băiețelul a căzut cu bicicleta, apoi s-a ridicat și a fugit spre mama lui, însă, în scurt timp, a căzut din picioare.

Ar fi apucat să spună că îl doare tare gâtul și nu poate respira, mai scrie sursa menționată.

La fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, care a decis transportul de urgență la Spitalul de Copii din Galați. Din nefericire, copilul a intrat în comă, iar medicii nu i-au mai putut salva viața.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Galați a confirmat incidentul pentru Digi24, precizând la rândul său că intervențiile echipajului de pe ambulanță și, ulterior, a medicilor au fost în zadar.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs