3dots.ro

Garsoniera minusculă din Cluj are deja chiriaş. Preţul pentru care s-a adjudecat

Garsoniera minusculă din Cluj are deja chiriaş. Preţul pentru care s-a adjudecat

Deja celebra garsonieră de numai 11 metri pătraţi scoasă spre închiriere la Cluj, zilele trecute, şi-a găsit chiriaş!

Anunţul închirierii garsonierei a produs amuzamentul tuturor celor care l-au vizionat și care au citit comentariile, care mai de care mai nostime. 

”Vă propunem spre închiriere o garsonieră în cartierul Gheorgheni. Localizare: Stradă Zambilei nr xx. Suprafaţă: 11 mp. Garsonieră este complet mobilată şi utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4. – cheltuieli lunare mici.

Posibilitate de parcare în zonă. Disponibilitate: ocupabilă imediat. Preţ: 200 € (uşor negociabil). Telefon: 0728139xxx”, suna anunţul postat pe pagina de Facebook a unei agenţii imobiliare.

”O poţi ilumina cu un singur licurici”, ”Faci curăţenie cu un şerveţel umed”, ”Cheltuieli lunare mici, păi  la ce dimensiuni are o încălzeşti cu o lumânare”,”Ajungi singur acasă şi tot trebuie să intri pe rând”, Dacă extinzi canapeaua, scoţi picioarele pe casa scării”, sunt unele dintre miile de comentarii. 

Deşi cerea iniţial 200 de euro lunar, proprietarul şi-a mai redus din pretenţii. 

Garsoniera a fost închiriată unei tinere care va plăti 180 de euro în fiecare lună, potrivit spuselor agentului imobiliar Antonio Boja.

De altfel, ar fi durat mai puţin de o oră de la publicarea anunţului şi până când a început negocierea. 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs