3dots.ro

Germania. Uimirea polițiștilor după ce au oprit o mașină ce transporta pachetele românilor din străinătate

Germania. Uimirea polițiștilor după ce au oprit o mașină ce transporta pachetele românilor din străinătate

O patrulă a poliției autostrăzii din Bad Hersfeld, Germania, a oprit un camion cu remorcă, înmatriculat în România, care provoca suspicine și era în mod evident supraîncărcat, informează pressportal.de.

Polițiștii au controlat camionul, remorca și autoturismele pe care le transporta, existând suspiciuni privind faptul că depășea greutatea maximă admisă –  pentru vehiculul de tractare este de 3.500 de kilograme, iar pentru remorcă 2.000 de kilograme.

Polițiștii au descoperit în timpul controlului că mașina era folosită pentru transportul pachetelor românilor din diaspora pentru familiile lor din România.

De asemenea, că autovehiculul de tractare era încărcat până la plafon cu elemente de garduri, lemn de construcție și suporturi metalice.

Greutatea reală a ansamblului determinată cu un cântar special pentru vehicule din Bad Hersfeld. Acolo, suspiciunile ofițerilor au fost confirmate: camionul de mici dimensiuni cântărea o greutate uluitoare de 6.890 de kilograme, iar remorca era cu aproximativ 600 de kilograme mai grea.

Șoferului i s-a interzis să își continue călătoria, încărcătura fiind apoi transferată în alte trei camioane pentru continuarea transportului. În plus, bărbatul a trebuit să plătească o amendă destul de mare.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs