Germania. Sicriul care transporta corpul unui român decedat a căzut în mijlocul străzii

Autor:

Data:

Germania. Sicriul care transporta corpul unui român decedat a căzut în mijlocul străzii

Sicriul în care se afla trupul neînsuflețit al unui român decedat în Germania a ajuns pe caldarâm, după ce mașina mortuară care-l transporta a plecat brusc verde a semaforului, relatează Bild.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 17 februarie, în primele ore ale dimineții, pe străzile liniștite ale orășelului Brunsbüttel, situat în nordul Germaniei, în landul Schleswig-Holstein.

Mașina mortuară, un pick-up alb cu instalație frigorifică, avea numere de înmatriculare bulgărești și transporta în țară rămășițele pământești ale unui român decedat în spitalul din localitate.

”Așteptam la culoarea roșie a semaforului. Un pick-up alb a plecat cu viteză mare și , deodată, ambele uși s-au deschis și un sicriu de lemn a căzut pe stradă.

Mi-am spus: ”Doamne, asta nu se poate întâmpla cu adevărat”, a declarat o martoră a incidentului pentru Bild.

”Am auzit o bubuitură puternică și am crezut că s-a produs un accident., apoi am văzut sicriul…

Prin zonă trecea o ambulanță și șoferul acesteia a aprins luminile de avertizare pentru a-i avertiza pe ceilalți șoferi, ca nu cumva să lovească sicriul”, a declarat un alt martor pentru sursa citată

Doi trecători s-au grăbit să sară în ajutor și să urce sicriul înapoi în mașina mortuară.

”Când am ridicat sicriul, am sesizat că este foarte greu. Atunci mi-am dat seama că era cineva înăuntru.

În acel moment mi s-a făcut pielea de găină. A fost înfiorător, sunt încă în stare de șoc”, a explicat una dintre persoanele care a dat o mână de ajutor.

Germania. Sicriul care transporta corpul unui român decedat a căzut în mijlocul străzii