3dots.ro

Gigi Becali, după accidentul rutier în care a fost implicat: „A vrut să mă omoare, dar Hristos nu l-a lăsat!”

Gigi Becali, după accidentul rutier în care a fost implicat: „A vrut să mă omoare, dar Hristos nu l-a lăsat!”

Gigi Becali a dezvăluit modul în care s-a finalizat ancheta poliției în cazul accidentului rutier în care a fost implicat recent și suma pe care o va încasa din asigurari.

Becali a fost implicat într-un accident auto în luna noiembrie, în care și-a avariat mașina sa Rolls-Royce, evaluatî la peste jumătatea de milion de euro.

Patronul FCSB a dezvăluit acum, în perioada Crăciunului, cum s-a finalizat ancheta poliției și faptul că în urma acestui incident se alege cu bani de la asigurare, cu mașina reparată, dar și cu daune de sute de mii de euro.

Gigi Becali: ”Nu l-a lăsat Hristos să mă omoare”

„(…) Și ce a zis vrăjmaşul: „Becali, o să te omor”. A vrut să mă omoare și Hristos a zis: „Nu-l omori, că-l protejez Eu”.

Nu l-a lăsat Hristos să mă omoare. Păi cum să-ţi iasă maşină, depăşeşti tu şi unul din lateral intră în tine? Nu dracii l-au pus? Dracul care a vrut să mă omoare pe mine”, a spus Becali.

Șoferul vinovat de producerea accidentului nu a fost găsit nici până acum.

„De la asigurări mi-au zis că îmi plătesc 330.000 de euro, dar îmi iau maşina.

Mi-au luat-o, au scos-o la licitaţie şi am cumpărat-o eu cu 160.000 de euro şi ei îmi mai dau doar 200.000 de euro. În România o repar cu 100.000 de euro.

Am primit şi 100.000 de euro daune pentru coasta fisurată, pentru tratament. Când eşti cu Hristos, eşti ca un leu între câini şi vulpi”, a mai spus Gigi Becali, potrivit romaniatv.ro.

Gigi Becali: ”Mai sunt 40-50 de ani și vine sfârșitul. Nu ne mai lasă Domnul!”

Gigi Becali a vorbit despre credință și viața călugărească, afirmând că sfârșitul este aproape și că Dumnezeu ține lumea datorită rugăciunilor ortodoxiei.

”Mai sunt 40-50 de ani și vine sfârșitul. Nu ne mai lasă Domnul! Ce să facem? Ortodoxia, așa cât este, mică, ne ajută. Călugării iau lumină de la îngeri. Iar viața călugărească este lumina lumii.

Lumea, fără viața monahală a călugărilor ortodocși, s-a închis. Salvarea lumii de aici vine, ei se roagă pentru toată lumea, pentru păgâni, pentru musulmani, pentru toată lumea. Dumnezeu ține lumea pentru rugăciunile ortodoxiei”, a spus Gigi Becali la România TV.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs