3dots.ro

Gigi Becali afirmă că vrea să preia puterea în România: ”Cheltui toți banii și pun pe cineva să conducă țara”

Gigi Becali afirmă că vrea să preia puterea în România: ”Cheltui toți banii și pun pe cineva să conducă țara”

Probabil plictisit să tot piardă la fotbal și de pelerinajele la Muntele Athos, Gigi Becali afirmă că este tentat să revină în politică după aproape 15 ani.

Fost candidat al PNG-CD la Alegerile Prezidentiale din 2009, Becali afirmă că îl tentează politica dar că nu mai dorește să fie în prim-plan. a vorbit despre o posibilă nouă implicare în lumea politică.

”Dacă unul e handicapat și prost nu înseamnă că statul e hoț. Când unul este născut să fie slujitor nu poate să fie conducător.

Eu cheltui toată averea mea pentru bunăstarea oamenilor. Să vină oamenii din stradă să facem un partid. Eu nu candidez, cheltui toți banii și pun pe altcineva să conducă țara”, a pus Gigi Becali la România TV.

Unora le-a putea părea fantezistă proiecția pe care și-o propune Becali, dar…

Conform ultimelor sondaje de opinie, Gigi Becali se află printre cele mai apreciate personalități din România, analiștii acestor rezultate afirmând că acest aspect se datorează în principal faptului că nu încearcă să pară altcineva decât cel ce este și ajutoarelor pe care le oferă, filantrop, în diferite cazuri umanitare.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs