Populara bucătăreasă Gina Bradea, operată la Institutul Oncologic din Cluj

01 Oct 2022 | scris de Ioana Tomozei

Gina Bradea, bucătăreasa extrem de populară în mediul online, datorită canalului său de Youtube - ”Pofta bună cu Gina Bradea”, s-a internat la Institutul Oncologic din Clu și a fost operată.

Populara bucătăreasă Gina Bradea, operată la Institutul Oncologic din Cluj

În vârstă de 55 de ani, Gina Bradea le-a mărturisit urmăritorilor săi că de un an încoace nu se mai simțea bine.

Rezultatele analizelor de sânge, efectuate destul de târziu, nu au fost deloc bune, iar acum îndrăgita bucătărească îi roagă pe cei care o urmăresc să se roage pentru sănătatea ei,.

”Bună, dragilor. Sunt la Institutul Oncologic din Cluj, așa cum v-am mai spus. Mâine mă operez. Să vă rugați pentru mine.

Zilele astea mi-am făcut analize. Am descoperit, cu mare surprindere, că aveam analizele foarte proaste la ficat și zilele acestea am fost, cum vedeți, în perfuzii, medicamente, analize ca să pot intra mâine în operație.

O să fiu foarte bine. Sunt pe mâini foarte foarte bune.

O să revin după operație să vă spun cum mă simt, dar până atunci, vă rog din tot sufletul să vă faceți analize. Faceți analize pentru că eu am descoperit că am tensiune, deși nu știam, probleme cu ficatul, deși nu știam, iar toate acestea sunt după COVID.

Faceți-vă analizele. Vă rog mult. Mergeți și faceți-vă analizele pentru că nu se știe. Eu mă simțeam rău de mai bine de un an și nu știam de ce. Faceți analizele ca să nu fie prea târziu. Vă iubesc”, le-a spus Gina Bradea fanilor de pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

A post shared by Poftă bună! cu Gina Bradea (@bradeagina)


CLICK - Follow us on Google News