Ginerele lui Gigi Becali, prins drogat la volan! Riscă până la cinci ani de închisoare

Ginerele lui Gigi Becali, prins drogat la volan

Mihai Theodor Mincu, ginerele lui Gigi Becali, ar fi fost prins drogat la volan și riscă să facă închisoare. Dosarul a fost deja trimis la Parchet.

Soțul Teodorei Becali ar fi fost găsit pozitiv la ”drug test” de curând și nu este pentru prima dată când are probleme cu legea.

Mihai Theodor Mincu riscă până la cinci ani de închisoare. Acesta ar fi consumat mai multe substanțe interzise.

Nu este pentru prima dată când ginerele lui Gigi Becali probleme cu legea.

În 2021, în martie, el a fost amendat de poliție și a făcut plângere contravențională. Magistrații i-au admis solicitarea, astfel că a fost anulat procesul verbal. El nu a mai plătit amenda și a rămas și cu permisul de conducere.

Pe 1 martie 2019, acesta a fost dat în judecată de branduri cunoscute la nivel internațional, pentru contrafacere de mărfuri.

Soțul Teodorei Becali fost acuzat că a pus în circulație produse care purtau mărci identice sau similare cu unele deja existente, aducând prejudicii titularilor mărcii înregistrate.

În proces, Luxottica Group S.P.A., Christian Dior Couture și Chanel s-au constituit ca părți civile, în timp ce Cartier International AG, prin ZMP Property SRL, parte vătămată, potrivit Cancan.