Gino Iorgulescu, reacție după declarațiile lui Mario Iorgulescu: Fiu-miu e dus cu capul!

17 Noi 2022 | scris de Anita Raicu

Dispărut din România la scurt timp după accidentului pe care l-a produs în urmă cu trei ani, internat în prezent la o clinică din Italia, Mario Iorgulescu a oferit primele declarații publice.

Gino Iorgulescu, reacție după declarațiile lui Mario Iorgulescu: Fiu-miu e dus cu capul!
Mario și Gino Iorgulescu

Mario Iorgulescu a afrmat că și persoana decedată era sub influența drogurilor, chiar dacă testele prelevate atunci nu au indicat acest lucru, și că prefera să fie la închisoare decât la un centru medical, unde nu poate dialoga cu nimeni. 

”Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap.

Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna.

Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Aveam cu cine să vorbesc măcar, trecea timpul mai repede decât aici. Fac terapie tot timpul, medicamentație, mă ajută să stau pe linia de plutire, dar tot nu e bine. Mi se agravează constant situația. 

Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România… Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni.

Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia”, a declarat Mario Iorgulescu pentru Fanatik

Tatîl său, Gino Iorgulescu deplânge situația în care se află fiul său și spune că de când s-a întâmplat accidentul trăiește într-o continuă suferință. 

”Sunt un om foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult.

Puneti-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu de câțiva ani!”, a declarat Gino Iorgulescu pentru Playtech.ro.

 


CLICK - Follow us on Google News