3dots.ro

Gino Iorgulescu, despre cazul fiului său: ”Mi-au cerut 3 milioane de euro! Persoana decedată era membră a unui clan interlop”

Gino Iorgulescu, despre cazul fiului său: ”Mi-au cerut 3 milioane de euro! Persoana decedată era membră a unui clan interlop”

Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru comiterea infracțiunii de omor și conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

În momentul de față, Mario Iorgulescu este dat în urmărire generală, aflându-se în Italia, tatăl său susținând că are nevoie de îngrijire medicală și nu poate reveni în țară, iar autoritățile din Peninsulă refuză să-l extrădeze.

Într–un comunicat public, Gino Iorgulescu face afirmații șocante legate de procesul fiului său. El susține că victima ar fi făcut parte dintr-un clan interlop, că ar fi consumat o cantitate mare de cocaină și că familia i-ar fi cerut suma de 3 milioane de euro. De asemenea el afirmă că probele toxicologice nu au fost prelevate în mod corespunzător  în acest caz

”Daniel Vicol, persoana decedată în urma impactului în care nu purta centură de siguranță și se afla sub influența Cocainei, fiindu-i depistată o doză foarte mare, de consumator, membră a unui clan interlop specializat în trafic de persoane/proxenetism în afara granițelor țării.

Totodata, femeile din clan sunt renumitele vrajitoare care au escrocat-o si pe Oana Zavoranu. Totodată, există suspiciuni mai mult decât rezonabile ca aceste persoane practicau în mod obișnuit înșelăciunea prin metoda «accidentul».

Socrul victimei a fost a doua zi la mine, la spital, si mi-a cerut 3 milioane de euro, in contextul in care ginerele lui nici macar nu era înmormantat, iar fiul meu era in pragul morții. In pofida acestor fapte, în aparitiile televizate repetate din acea perioada mințeau și spuneau ca nu au cerut si nu au vrut nimic din partea familiei Iorgulescu de la care au refuzat ajutorul oferit.

Dupa cum spuneam, încă din prima zi de după accident, socrul/tatal concubinei persoanei vătămate, numitul Sigismund Minca, zis Tane din clanul Sadoveanu din Chitila – în prezent în închisoare – a venit la spitalul unde era internat fiul meu să imi ceara bani”, transmite Gino Iorgulescu

În motivarea condamnării lui Mario Iorgulescu la 13 ani și 8 luni de închisoare cu executare, judecătorii au susținut că deși ambii conducători auto conduceau sub influența drogurilor, victima nu a influențat producerea accidentului şi nu constituie un motiv pentru care Mario Iorgulescu să nu fie tras la răspundere, după ce avocaţii lui Iorgulescu au susţinut că tânărul de 24 de ani a consumat la rândul său cocaină şi, ca atare, i se poate reţine o vină în producerea accidentului rutier.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs