3dots.ro

Gorj. O adolescentă de 15 ani aflată la volanul unei mașini de teren intră cu viteză prin gardul unei case – video

Gorj. O adolescentă de 15 ani aflată la volanul unei mașini de teren intră cu viteză prin gardul unei case – video

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere video au surprins momentul în care o mașină condusă de o adolescentă de 15 ani intră cu viteză prin gardul unei locuințe din satul Curtișoara, din Bumbești Jiu, județul Gorj.

Accidentul s-a produs în urmă cu câteva zile, dar imaginile filmate au fost făcute publice abia acum.

Potrivit Poliției Gorj, adolescenta a luat mașina unchiului său, fără ca acesta să știe.

”Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, de un bărbat din comuna Mușetești, despre faptul că nepoata sa de 15 ani a plecat de acasă conducând un autoturism.

Ulterior, unchiul minorei a revenit cu apel, sesizând faptul că minora de 15 ani, din comuna Mușetești, a fost implicată într-un eveniment rutier“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Oamenii legii deplasați la fața locului au constatat că ”minora, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Comunal din satul Curtișoara, din orașul Bumbești Jiu, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, ulterior fiind proiectată în curtea unui imobil.

”În urma evenimentului a rezultat rănirea minorei, aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătoarea autoutilitarei a fost testată atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că minora nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule“, au transmis oamenii legii.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs