Poliţistă din Gorj, imobilizată de colegii de la Control Intern, care au vrut să îi ia telefonul în care avea poze şi filmuleţe compromiţătoare

Poliţistă din Gorj, imobilizată de colegii de la Control Intern, care au vrut să îi ia telefonul în care avea poze şi filmuleţe compromiţătoare

IPJ Gorj a deschis o anchetă după ce o polițistă ar fi fost agresată chiar în sediul poliției. Agresiunea ar fi fost făcută chiar de colegi ai polițistei care anchetau o cauză de distrugere.

Incidentul s-a produs în urmă cu o zi, în timp ce doi polițiști de la Control Intern o audiau pe colega lor, șefă la Postul de Politie din Plopșoru.

Cei doi polițiști de la Control Intern s-au prezentat la secția de Poliție Rovinari și i-au cerut colegei să vină la audieri, fiind martoră la un incident de distrugere.

Ajunsă în sediul din Rovinari, polițistei i s-a solicitat telefonul mobil în care se presupunea că există dovezi de care este nevoie în anchetă.

Doar că, șefa de post de la Plopsoru a refuzat, motivând că are în telefon fotografii personale.

În acel moment, unul dintre ofițerii de la Control Intern a imobilizat-o, iar celălat i-a smuls telefonul din mână. În urma acestei agresiuni, polițistei i s-a spart mobilul, iar geamul a tăiat-o la mână.

Polițista a ajuns la spital, iar medicii au sesizat Politia.

Cei doi ofițeri de la Control Intern anchetau o presupusă faptă de distrugere. Mai exact, la un chef desfășurat la o cabană din Rânca, unde s-au distrat mai mulți polițiști, unul dintre ei ar fi distrus o ușă, după ce ar fi consumat mai mult alcool.

În urma incidentului, polițistul în cauză s-a înțeles cu proprietarul cabanei, despăgubindu-l. La acest chef ar fi participat și polițista care a fost agresată, iar în telefonul acesteia s-ar fi aflat fotografii și clipuri video cu momentele petrecute atunci.